Stimuleringsregeling Landschap

Bent u eigenaar van een boerenbedrijf of stuk grond in het buitengebied? Dan is de nieuwe stimuleringsregeling Landschap misschien iets voor u. De gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Goirle en Hilvarenbeek stellen samen met de provincie budget beschikbaar om het kenmerkende Brabantse landschap te herstellen en behouden.

Waarvoor subsidie?

De stimuleringsregeling heeft als doel om landschapsontwikkeling door boeren en burgers in het buitengebied van Brabant te stimuleren. Op basis van de verschillende landschapstypen en thema’s zijn er diverse pakketten/ elementen mogelijk. Voorbeelden van elementen zijn: meerdere typen van bloemrijke randen, landschapselementen als knotbomen, poelen, houtsingels en wandelpaden over boerenland.

Plan maken en subsidie aanvragen?

Heeft u al een idee wat u wilt doen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nelis Klaasen, veldcoördinator van regio Kempenland, bereikbaar via telefoonnummer (06) 2700 7670 of e-mailadres nelisklaasen@gmail.com. Hij helpt u graag, om een plan te maken en de subsidie aan te vragen.

Groeten van Nelis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.